Ce fel de aranjamente din plante uscate poți folosi la nuntă?

Ce fel de aranjamente din plante uscate poți folosi la nuntă?
Aranjamentele cu plante uscate au devenit o alegere din ce în ce mai potrivită pentru nunți datorită aspectului lor distinct, rezistenței și longevității. Acestea adaugă o notă de farmec natural, oferind oricărui spațiu o gamă largă de culori, texturi și forme. De asemenea, sunt caracterizate de atemporalitate, permițând cuplului să păstreze o amintire specială care durează mult dincolo de evenimentul în sine.
 

Buchete speciale din flori uscate

Poate cea mai evidentă utilizare a plantelor uscate este în buchetele miresei și ale domnișoarelor de onoare. De la nuanțe discrete de bej, maro și crem, la nuanțe vibrante de burgundy, auriu și chiar albastru, florile uscate se pot potrivi oricărei scheme de culori. O combinație clasică ar putea include iarba pampas, lavandă uscată și grâu. Folosirea florilor uscate permite o pregătire avansată și ajută la asigurarea faptului că arată la fel de frumos în ziua nunții ca atunci când au fost aranjate.
 

Ideale pentru a fi puse în piept

Aranjamentele de pus în piept purtate de mire, cavalerii de onoare și alți membri importanți ai petrecerii de nuntă pot fi, de asemenea, realizate din plante uscate. Mugurii de trandafir uscați, frunzele de eucalipt sau chiar pinii mici pot crea piese speciale care se coordonează cu buchetul miresei și cu schema generală de culori.
 

Piese centrale pentru masă

Aranjamentele de plante uscate sunt minunate ca piese centrale de masă la recepție. Folosirea unor plante uscate mai mari, precum iarba de pampas, hortensiile uscate sau frunzele de palmier conservate, poate adăuga dramatism decorului. Florile sau ierburile uscate mai mici adaugă culoare și textură și, mai mult decât atât, piesele centrale de masă pot include elemente precum fructele uscate, bețele de scorțișoară sau alte materiale rustice și aromatice.
 

Decorațiuni pentru culoar

Plantele uscate pot contura culoarul în mai multe moduri, de la mici aranjamente atașate la fiecare scaun, la instalații mai mari care marchează începutul și sfârșitul culoarului. Aceasta ar putea include aranjamente agățate cu cârlige sau plasarea unor urne mai mari ce pot fi umplute cu plante uscate înalte la intervale regulate.
 

Aranjamente pentru arcadă sau pentru altar

Punctul central al ceremoniei este locul în care aranjamentele cu plante uscate vor avea cea mai mare vizibilitate. Amestecul de plante uscate cu unele proaspete poate crea un fundal texturat și atrăgător, însă nu uita să iei în considerare dimensiunea acestor aranjamente, care trebuie să fie suficient de mari pentru a avea impactul scontat.
 

Optează pentru instalații suspendate

Aranjamentele de plante uscate suspendate creează o atmosferă captivantă, magică, astfel încât îți recomandăm să utilizezi plante ușoare. Aceste instalații pot fi atârnate deasupra meselor de la recepție, a ringului de dans sau chiar a spațiului de ceremonie.
 

Decorațiuni pentru tort

Nu în ultimul rând, plantele uscate sunt perfecte pentru a împodobi tortul de nuntă. Florile sau ierburile uscate mici, sigure pentru alimente, pot adăuga o notă de eleganță și pot crea o legătură între tort și estetica nunții. Asigură-te întotdeauna că plantele folosite sunt potrivite din acest punct de vedere și că sunt manipulate și aplicate în mod igienic.

La Eventissimi îți punem la dispoziție numeroase aranjamente din plante uscate realizate cu foarte mare preț pe calitate și pe atenția la detalii!
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!