YouTube

Politica de confidentialitate

Politica de utilizare cookies

Politica de retur

Whatsapp

Facebook

Instagram

Politica de retur

     Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția consumatorului și drept urmare pentru produsele ce permit acest lucru acceptam retururile pana la 14 de zile de la data achiziției. La returnarea produselor se va oferi posibilitatea clientului de a primii banii înapoi in contul din care a fost plătita comanda (in cazul plăților online), într-un cont ce va fi ulterior furnizat de acesta (in cazul plăților ramburs) ori, la solicitarea clientului putem oferi acestuia un voucher pentru a fi folosit la achiziția altor produse sau servicii. Din valoarea achitata se va retine contravaloarea transportului tur-retur a produselor ce se returnează.

     Datorită faptului ca ne ținem stocurile sub forma de materie prima si realizam produsele doar la primirea comenzii, pentru produsele realizate manual in atelierele noastre la specificațiile prezentate de client (ca in poza de prezentare, cu modificări cromatice sau de alta natura), conform legislației in vigoare Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014, Art. 16 „Exceptari de la dreptul de retragere” punctul c) „furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;” nu se pot accepta retururi.

     Pentru returnar, expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Aleea Ramnicu Valcea, Nr. 1, Bl. S17, Et. 7, Ap. 28, Bucuresti, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

     Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Organizari evenimente private si corporate

 0726.925.779

 vanzari@eventissimi.ro