Buchete cu plante uscate

Afiseaza: 1-24 din 62 produse

 Filtre

Buchete cu flori uscate


În ultimii ani am fost martorii unei creșteri semnificative a cererii de flori uscate și nu este greu de înțeles din ce motiv aceste plante reușesc să cucerească pe oricine. Uscarea florilor este o practică străveche care există încă din timpuri preistorice. Presarea acestora a fost un hobby popular în epoca victoriană, în special în rândul doamnelor din clasa mijlocie și cea superioară când florile erau adesea puse între paginile unei cărți pentru a putea fi păstrate ca o amintire. Dacă te numeri printre acele doamne sau domnișoare care își doresc să creeze o ambianță rurală autentică, atunci buchetele cu plante uscate vor fi pe placul tău. Fragilitatea florilor uscate poartă cu ea o alură distinctă de eleganță și sensibilitate. Detaliile, texturile și culorile acestora pot fi păstrate o perioadă foarte lungă de timp prin aranjamentele florale realizate din plante uscate, creându-se prin ele continuitate și atemporalitate.
 

Uscarea florilor poate fi realizată printr-o varietate de metode

Un avantaj semnificativ al acestor plante este faptul că îngrijirea lor este foarte ușoară. Lumina și umiditatea sunt cei mai importanți factori care au efecte asupra lor. Florile își pot pierde culoarea atunci când sunt expuse la lumina directă a soarelui și, de asemenea, s-ar putea ofili dacă absorb prea multă umiditate. Plantele care au fost proaspăt uscate păstrează o parte din calitatea omologilor lor naturali. Există o mulțime de alternative la care poți apela pentru a avea acces la câteva flori uscate foarte frumoase, iar pentru că ne dorim ca fiecare să își găsească buchetul pereche, punem la dispoziție o varietate de modele distincte.
 

Durată de viață mai mare

Există o variație semnificativă în ceea ce privește longevitatea diferitelor soiuri de flori. Când este îngrijit corespunzător, un buchet de flori proaspete poate avea o rezistență de aproximativ o săptămână, în timp ce un buchet format din flori uscate poate supraviețui mult timp, fiind o opțiune mai durabilă pentru persoanele care sunt preocupate de economisirea banilor. În plus, prețul florilor și plantelor uscate este mult mai mic decât cel al florilor proaspăt culese. Cu tehnicile de conservare adecvate, florile uscate se pot păstra ani de zile, ceea ce le face o alternativă mult mai rentabilă din punct de vedere financiar.

Dacă te îngrijorează mediul înconjurător, florile uscate sunt o soluție fantastică, deoarece acestea sunt făcute în întregime din ingrediente naturale și se descompun în mod natural. Mai mult decât atât, pe site-ul nostru vei putea alege buchetul cel mai frumos, care te reprezintă și care ți-ar aduce zâmbetul pe bune, pentru a avea parte de un eveniment special.

Când vine vorba de flori, există gusturi variate în privința modului de prezentare. Sunt mai multe soiuri de flori, fiecare dintre ele având propriul aspect și un setul de beneficii sau de dezavantaje distincte. Depinde de tipul de eveniment și de scopul special pentru care sunt necesare florile, de aceea, noi suntem de părere că este foarte important să ai posibilitatea de a vizualiza fiecare model și de a alege în baza propriilor tale preferințe și dorințe.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!