Corsaje

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Corsaje


Este timpul să ai în vedere și alegerea corsajelor pentru doamnele și domnișoarele prezente la evenimentul tău. Poți face acest lucru odată ce ai finalizat toate selecțiile pentru aranjamentele florale pentru restaurant, biserică și buchetul miresei, pentru că în acest mod vei avea deja o idee clară asupra a ceea ce îți dorești. Corsajele sunt, de obicei, oferite domnișoarelor de onoare, mamelor celor doi miri, bunicilor și nașelor. Nu este exclus ca multe dintre invitate să își dorească să poarte aceste accesorii, însă este la latitudinea ta dacă te limitezi doar la o anumită categorie de invitați sau nu. Opțiunea care ți se pare cea mai bună va fi determinată atât de persoanele cărora dorești să le oferi aceste accesorii, cât și de bugetul alocat în acest sens. În schimb, cu ajutorul nostru ai acces la corsaje pentru orice tip de eveniment și pentru orice fel de tematică, astfel încât să poți lua o decizie inspirată în orice moment.
 

Categorii de specii florale

Prețul fiecărui corsaj poate varia foarte mult în funcție de tipurile de flori alese. Majoritatea mireselor par să aleagă un aranjament floral pentru corsaje care este în concordanță cu tema florală a nunții lor. Dacă vrei să folosești un amestec de flori sălbatice pentru buchetul tău de mireasă, corsajele ar putea fi create din același tip de plante. De aceea, noi îți oferim atât opțiuni care să imite plantele naturale, cât și unele realizate din plante uscate, în așa fel încât să fim siguri că satisfacem toate dorințele tale.
 

Corsaje elegante de tip brățară

După ce ți-ai pus în minte un model, următorul pas este să determini cum dorești să fie asamblat fiecare corsaj. Deși există mai multe tipuri de asemenea produse, noi am optat pentru a-ți prezenta doar corsaje de tip brățară. Nunțile presupun foarte multă mișcare, motiv pentru care un mini aranjament nu poate fi purtat doar cu un ac de siguranță. De la săruturi, îmbrățișări și dans se poate ajunge la pierderea corsajului sau deteriorarea sa.

Astfel, corsajele de tip brățări sunt probabil cea mai populară alegere, dar trebuie să te asiguri că sunt compatibile cu orice manșete sau mâneci pe care rochiile domnișoarelor de onoare le-ar putea avea. În cadrul magazinului nostru online ai acces la modele potrivite pentru toate rochiile, astfel încât să poți lua oricând o decizie inspirată.
 

Detaliile care fac diferența

Panglicile și ornamentele sunt ultimele aspecte cărora trebuie să le acorzi atenție în  decizia de a achiziționa corsajele preferate. Poți opta pentru a coordona panglica cu nuanța rochiilor domnișoarelor de onoare sau cu bijuteriile pe care acestea le poartă. Accente precum perlele, penele și strasurile de o varietate de forme și dimensiuni sunt de asemenea prezente în produsele noastre și merită să le descoperi.
Te invităm să descoperi categoriile noastre de accesorii pentru nuntă și să faci alegeri inspirate pentru ziua ta cea mare. Te așteptăm cu produse calitative, unice, realizate manual cu o atenție deosebită la detalii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!