Felicitari

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Felicitări


Fericirea adevărată poate fi cunoscută prin celebrarea tuturor momentelor importante. Fie că este vorba de zile de naștere, sărbători sau chiar sfârșitul anului, aceste ocazii pot fi marcate ca atare printr-o felicitare adresată celor dragi. Acesta este detaliul care poate face diferența în sufletul celor cărora se adresează, fiind un gest mic comparativ cu intensitatea sentimentelor pe care le poate genera. De aceea ți-am pregătit o ofertă atractivă de felicitări dintre care să alegi în funcție de momentul și efectul scontat.

Alege modelul potrivit contextului

Ne dorim ca în momentul în care decizi să cumperi de la noi să nu te confrunți cu nicio limită. Îți oferim libertate deplină în alegerea textului, a printului și a culorilor, în așa fel încât să îți oferim un produs final special și unic. Pentru inspirație, îți propunem două variante standardizate cu mesajul „La mulți ani!” pentru Anul Nou și „Te iubesc!” pentru fiecare moment în care vrei să amintești asta cuiva. Cu toate acestea, pentru tine posibilitățile sunt nelimitate, astfel încât să ne poți considera un partener de nădejde de fiecare dată când îți dorești să creezi surprize cu impact.

Personalizează fiecare cadou cu o felicitare scrisă de mână

Oricât de încântat ai fi de cadourile pe care ai reușit să le conturezi anul acesta, nu uita să îi dai o notă personală cu ajutorul câtorva rânduri scrise din suflet pe o felicitare specială. Acest detaliu va face gestul tău de zece ori mai valoros în ochii celui căruia i se adresează. Un simplu cadou material nu are niciun farmec dacă nu este pus și puțin suflet, iar felicitările exprimă cu succes această idee. Este mult mai ușor să îți așterni sentimentele pe o hârtie care te invită la destăinuire. Spune ce simți fără piedici, iar noi îți împachetăm frumos cuvintele pentru a le livra într-o formă cât mai autentică.

Ai parte de calitate desăvârșită pe toate planurile

Fiecare detaliu este realizat și analizat cu mare atenție de către tehnicieni iscusiți, astfel încât să îți propunem produse calitative, aspectuoase și durabile. De la alegerea materialului din care este realizată felicitarea și până la cerneala pentru imprimantă, toate aspectele au parte de tratament special pentru a ține la distanță orice risc. De asemenea, fiecare print este efectuat meticulos pentru a reda în totalitate ideea ta. Urmăm cu atenție contururi, desenăm cu delicatețe și finisăm meticulos toate detaliile.  

Comandă imediat un model personalizat, indiferent de număr

Pe site ai o exemplificare a felicitării fizice, însă grafica tu o alegi în detaliu. Ne dorim să îți materializăm cât de bine se poate ideile și tocmai de aceea vom stabili detaliile telefonic după ce ai plasat comanda. În plus, poți opta și pentru imprimarea unei fotografii reprezentative, pe oricare dintre fețele felicitării, fără costuri adiționale, astfel încât să o transformi într-o surpriză cu adevărat specială. Indiferent de numărul de bucăți de care ai nevoie, știi sigur că timpul de livrare nu se va prelungi, astfel încât să te poți ocupa fără presiune de ultimele pregătiri înainte să le oferi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!