Aranjamente cu flori criogenate

Afiseaza: 1-24 din 35 produse

 Filtre

Aranjamente cu flori criogenate


Aranjamentele florale de orice fel sunt simbolul dragostei sau aprecierii pe care i-o porți unei persoane. Cu atât mai mult, atunci când primim un asemenea cadou special ne dorim să îl păstrăm cât mai mult în viața noastră. Florile criogenate sunt plante naturale care au fost înghețate și păstrate pentru a-și menține frumusețea pentru perioade foarte lungi de timp, bucurând-ne în acest mod privirile în fiecare zi a vieții. Faptul că își păstrează aspectul original de-a lungul mai multor ani este de departe cel mai mare avantaj al acestor aranjamente, însă aspectul unic și revitalizat este și un alt motiv foarte bun pentru care să îți dorești sa optezi pentru un asemenea produs.
 

Care este procedura de criogenare a florilor

Procesul de congelare se desfășoară pe o durată de trei săptămâni, timp în care florile sunt păstrate la o temperatură de -55 grade Celsius. Rezultatul uimitor al utilizării acestei tehnici stă în faptul că floarea își va păstra culoarea și forma originală pentru o perioadă de timp cuprinsă între trei și 25 de ani, fără să se deterioreze. Aranjamentele create prin această tehnică vor continua să arate grozav pentru foarte mulți ani și nu vor fi deloc dificil de întreținut.
 

Păstrează aranjamentul și amintirile pe care acesta ți le oferă timp de ani de zile

Când nu știi ce să-i oferi prietenei tale de ziua ei sau poate mamei tale într-un moment special din viață, un aranjament cu flori criogenate este o alegere excelentă. Indiferent de combinația de plante pe care o alegi, cu siguranță, aceasta va cuceri destinatarul nu numai datorită aspectului său, ci și datorită faptului că este un simbol al devotamentului și aprecierii tale.

Dacă vei consulta site-ul nostru vei putea alege dintr-o gamă largă de buchete și aranjamente, fie că ești în căutarea unui cadou pentru cineva special sau vrei pur și simplu să îți faci evenimentul mai special cu ajutorul florilor. Faptul că vei putea păstra un astfel de cadou este cel mai mare beneficiu pe care îl vei avea, deoarece acesta îți va permite să retrăiești momentele încântătoare și fermecate. În plus, spațiul în care sunt așezate florile poate fi mult mai estetic și poate căpăta o alură elegantă.  
 

Cum păstrezi florile intacte o perioadă îndelungată

Dacă dorești să te poți bucura de acest produs pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci trebuie să îți iei câteva măsuri de precauție necesare pentru a te asigura că sunt ferite de umiditate și de expunerea directă la lumina soarelui.

Un aranjament cu flori criogenate este o alegere ideală pentru un cadou la o ocazie specială precum o aniversare sau pentru atunci când vrei doar sa faci un gest plăcut pentru o persoană dragă. Acest lucru se datorează faptului că aranjamentele cu flori criogenate pot fi păstrate pentru o perioadă nedeterminată de timp și pot aduce bucurie și zâmbete în fiecare zi tuturor celor cu care intră în contact. Poți face chiar acum cea mai bună alegere și, fără îndoială, vei fi mulțumit pe deplin de decizia luată!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!