Cocarde

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Cocarde


La capitolul alegerii florilor de nuntă nu trebuie să omitem cocardele, care reprezintă un detaliu mic, dar de efect pentru orice eveniment important. În anumite culturi, tradiția prin care mirele trebuie să poarte o floare din buchetul miresei în timpul nunții servește ca semn al relației strânse dintre cei doi. În plus, le oferă cavalerilor de onoare câte o floare pe care să o poarte în partea stângă a pieptului, chiar deasupra inimii.

Costumul tipic de nuntă cu cravată neagră poate beneficia de o doză de culoare, fler și personalitate cu adăugarea unei cocarde, care arată excelent. Ești în căutarea unor idei pentru cocarde? Noi venim în sprijinul tău cu o selecție largă de produse care să îți ofere libertatea deplină de care ai nevoie.
 

Ce este mai exact o cocardă la o nuntă?

O cocardă este o singură floare sau un grup de flori care se poartă pe rever. Acestea sunt cunoscute și ca „butoniere” și sunt adesea afișate pe reverul stâng al costumului, deasupra inimii purtătorului. În trecut, tulpinile de flori erau trecute printr-o butoniera de pe rever (de aici și numele), dar în zilele noastre este mai popular să se folosească ace pentru a fixa acest accesoriu, deoarece multe sacouri moderne nu mai prezintă butoniera. Cei care preferă să nu poarte o jachetă au opțiunea de a-și fixa cocarda direct pe o vestă, pe o cămașă sau pe bretele.
 

Trandafirul

Poți alege ca tu și cavalerii tăi să purtați o cocardă cu un design inspirat din eterna floare a iubirii: trandafirul. Pe site-ul nostru vei găsi nenumărate modele, în culori, nuanțe și idei diferite, astfel încât este aproape imposibil să nu dai peste varianta care să te mulțumească pe deplin.
 

Orhideea

Poți opta și pentru o orhidee în culoarea fardului de obraz realizată din mătase, care poate foarte bine să fie completarea buchetului pe care îl poartă soția ta. Acest accesoriu arăta fermecător și demonstrează atenția la detalii care face diferența la orice nuntă de succes.
 

Anemona

La fel de inspirată poate fi și purtarea unei cocarde care contrastează culoarea albă cu albastrul sau negrul profund al costumului, motiv pentru care venim cu mai multe propuneri în acest sens pentru a acoperi preferințele tuturor.
 

Trandafirul înconjurat de plante și frunze

Rreverul mirelui poate să includă un trandafir de grădină realizat din mătase, împodobit cu eucalipt și ruscus. Un asemenea accesoriu poate oferi o senzație de eleganță și frumusețe, devenind un punct de interes pentru ținuta domnilor. De altfel, la noi pe site poți găsi numeroase asemenea opțiuni, numai bune pentru tine și pentru ideile pe care vrei să le pui în practică cu privire la fericitul eveniment.
 

Trandafiri din mătase

Tu și cavalerii tăi puteți opta pentru soluții realizate din diverse materiale, în așa fel încât să fii sigur că totul are o continuitate cu buchetul miresei și cu corsajele domnișoarelor de onoare. Suntem de acord cu faptul că alegerea unor cocarde nu este simplă, însă la noi poți găsi tot ceea ce îți dorești, încadrându-te și într-un buget accesibil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!