Craciun

Afiseaza: 1-24 din 67 produse

 Filtre

Aranjamente și decorațiuni pentru Crăciun


Niciodată nu este prea devreme pentru a începe cumpărăturile pentru Crăciun. Una dintre modalitățile preferate a fiecăruia dintre noi de a se asigura că locuința este îmbrăcată cu straiele potrivite de sărbătoare este, fără îndoială, shopping-ul pentru decorațiuni. Pe site-ul nostru vei găsi o listă nesfârșită de ornamente speciale, care mai de care mai colorate și mai vesele, care să aducă spiritul acestei sărbători mai aproape de tine.
 

Ornamente și decorațiuni speciale

Procesul de împodobire a bradului cu ornamente este unul dintre cele mai plăcute aspecte ale pregătirilor de sărbători. În timp ce atârnă decorațiuni pe pomul lor de Crăciun, multe persoane preferă să asculte colinde și să servească un vin fiert sau o ciocolată caldă. Ai opțiunea de a-ți împodobi bradul de Crăciun după o anumită temă coloristică, cum ar fi roșu și auriu sau roz și argintiu, fie poți alege să folosești culori de tot felul. Putem uita de regulile cromatice atunci când vine vorba despre sărbătoarea care împrăștie iubire și fericire în lume.
 

Decorațiuni și obiecte tradiționale

În perioada Crăciunului, îngerașul are scopul de a reprezenta atât nașterea lui Iisus Hristos, cât și aducerea Sa pe Pământ, iar câteva ornamente în formă de îngeraș sunt necesare în orice casă.

Clopotul este conceput pentru a întruchipa sunetele ce se aud în biserici în timpul sărbătorilor.

Bastonașul dulce este un simbol care comemorează viața Sfântului Nicolae și istoria sa de a oferi copiilor dulciuri în sezonul Crăciunului.

Fundița este gândită pentru a fi o reprezentare a spiritului Crăciunului și pentru cadourile care sunt împărțite în această perioadă.

Ciorapii umpluți cu dulciuri - ciorapul de Crăciun este, de asemenea, un simbol al legendei Sfântului Nicolae.

Steaua – joacă un rol important deoarece conform tradiției îi îndreaptă pe cei trei magi să meargă în direcția locației în care s-a născut Hristos.
 

Coronițele pentru uși

Decorarea exteriorului casei tale cu coronițe speciale de Crăciun este o modalitate minunată de a intra în spiritul sărbătorilor. Există o mare varietate de materiale care pot fi folosite pentru a construi coronițe, inclusiv verdeață proaspăt culeasă sau artificială, țesătură din poliester cu accente de sclipici și multe altele. Pentru a răspândi fericirea sărbătorilor și pentru a intra în spiritul anotimpului, coronițele de Crăciun sunt în mod tradițional puse pe partea exterioară a ușilor caselor. Dacă nu ai timp pentru a construi un asemenea obiect de decor nu îți face griji, pentru că îl găsești la noi într-o varietate de modele și culori vesele.
 

Împodobirea șemineelor

Șemineele pot fi, de asemenea, un decor cu adevărat minunat în timpul sărbătorilor de iarnă. Crearea unei ambianțe ideale pentru sărbători poate fi realizată prin punerea unor lumânări în vaze de jur împrejur, a unor fulgi de zăpadă artificiali și adăugarea unei instalații luminoase de jur împrejur. De asemenea, mai poți personaliza șemineul împodobindu-l cu figurinile tale preferate de sărbători, cum ar fi Moș Crăciun, Rudolph, renul cu nasul roșu sau Frosty omul de zăpadă. Opțiunile sunt nenumărate, iar împreună ne putem bucura de magia Crăciunului! Care sunt decorațiunile pe care vrei să le alegi astăzi?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!