Buchete cu flori criogenate

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Buchete cu flori criogenate


Florile sunt reprezentarea ideală a iubirii, frumuseții și a rafinamentului în cea mai pură formă a sa. Când ne sunt oferite, fiecare dintre noi sperăm că își vor menține frumusețea cât mai mult timp. Cum acest lucru nu este posibil în cazul florilor naturale, alternativele sunt mereu la îndemâna noastră. Florile criogenate sunt, de fapt, plante naturale care au fost înghețate și conservate astfel încât să poată rămâne la fel de frumoase perioade foarte lungi de timp. Faptul că păstrează un aspect intact pentru ani de zile este de departe beneficiul lor cel mai mare, iar cu ajutorul acestei metode, frumusețea buchetului sau a aranjamentului poate fi observată în casa ta pentru câțiva ani buni de zile.

Florile eterne de care te vei îndrăgosti

Buchetele de flori sunt un cadou ideal atunci când nu știi ce să alegi pentru aniversarea persoanei iubite sau pentru un alt eveniment special. Indiferent de ce fel de plante vei selecta, acestea nu cuceresc doar prin aromă, formă și dimensiunile pe care le au, ci și pentru faptul că sunt reprezentarea afecțiunii față de o persoană importantă pentru tine.

Cum se obțin florile criogenate

Plantele criogenate se obțin prin congelarea rapidă timp de trei săptămâni la o temperatură de -55 grade Celsius. Rezultatul remarcabil al acestei metode este faptul că floarea își va menține culoarea și forma pentru o perioadă de timp care variază de la trei la 25 de ani. Ele nu necesită mai multă îngrijire din partea ta și vor rămâne în formă perfectă. Tot mai multe mirese apelează la această metodă pentru realizarea buchetului și asta pentru că în combinație cu câteva plante uscate, un asemenea buchet de flori criogenate poate fi o idee de excepție, originală.
La noi ai la dispoziție flori criogenate în buchete și aranjamente, fie că ești în căutarea unui buchet pentru tine, fie că este un cadou pentru o persoană specială. Posibilitatea de păstrare a unui asemenea cadou este marele avantaj pe care îl vei avea pentru că vor fi readuse la viață amintiri, momente frumoase și magice și bucuria evenimentului. De asemenea, florile criogenate oferă un aer de rafinament și culori vibrante în spațiul în care sunt plasate.

De ce trebuie să ții cont dacă vrei ca buchetul tău să reziste mai mult

Dacă îți dorești să poți admira acest produs pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci trebuie să te asiguri că acesta este ferit de lumina directă a soarelui și de umiditate.  
Creșterea recentă a cererii de plante criogenate este dovada faptului că aceste tipuri de buchete sunt din ce în ce mai apreciate. De aceea, la noi pe site vei putea găsi o sumedenie de modele care mai de care mai spectaculoase. Alege buchetul care îți va aduce numai bucurie și nu uita de faptul că poți selecta o nuanță care să transmită cu exactitate ceea ce simți pentru persoana specială căreia îi oferi florile.
Un buchet cu flori criogenate este o alegere excelentă pentru un cadou și pentru o ocazie importantă, cum ar fi o aniversare sau pur și simplu pentru atunci când vrei să faci un gest frumos față de persoana iubită. Chiar și cea mai pretențioasă femeie va fi cucerită de unul dintre buchetele noastre.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!