Aranjamente florale cu plante uscate

Afiseaza: 1-24 din 39 produse

 Filtre

Aranjamente florale cu plante uscate


Florile uscate au reușit anul acesta să acapareze în totalitate rețelele noastre de socializare și există un motiv foarte bun care a stat în spatele acestui lucru. Datorită aspectului lor unic, toți cei care le văd măcar o dată își doresc să aibă acasă fie un aranjament cu plante uscate, fie un buchet din aceste flori speciale. Florile uscate nu sunt neapărat un element de noutate pentru că au fost utilizate încă din urmă cu sute de ani. Cu toate acestea, recent au avut parte de o renaștere a popularității, care le face să fie atât de dorite în cele mai speciale contexte. Iată câteva dintre motivele pentru care noi îți recomandăm să achiziționezi asemenea produse de la noi pentru a te bucura de longevitate, eleganță și frumusețe.
 

Au o durată de viață prelungită

Lucrate corespunzător, aranjamentele cu plante uscate au potențialul de a-și păstra frumusețea pentru un număr foarte mare de ani, mai ales dacă sunt depozitate corespunzător. Spre deosebire de florile naturale, care nu rezistă mai mult de câteva zile, înainte de a se usca și de a muri, florile uscate sunt acum o investiție inteligentă ce poate fi folosită fie pe post de cadou, fie în design interior, amenajare sau chiar pentru nunți și alte evenimente. Un asemenea aranjament schimbă complet aspectul simplu sau demodat al unei încăperi și pentru că am înțeles acest lucru, îți punem la dispoziție o selecție largă de produse din care să poți alege.
 

Întreținere foarte simplă

Cu toții am cumpărat măcar o dată câteva plante proaspete de apartament sau buchete de flori doar pentru a le vedea cum se ofilesc și mor. Așadar, aranjamentele pe care le propunem au nevoie de o întreținere minimă, lucru care se numără printre multiplele lor calități. Când oferi cuiva flori în dar, îi aduci multă fericire, iar faptul că le va putea păstra mereu și își va aduce aminte de tine în acest mod este, desigur, un beneficiu în plus pe care merită să îl ai în vedere.
 

Versatilitate uimitoare a acestor aranjamente

Nu numai că există o mare varietate de combinații distincte de flori uscate din care vei putea alege la noi, dar și aplicațiile prin care le vei putea folosi sunt la fel de multe. Folosirea florilor uscate în aranjamente, buchete, într-o cupolă de sticlă sau o ramă de perete sunt câteva dintre modalitățile preferate de a păstra aceste plante.

În plus, sunt excelente si pentru:
· Încadrarea și presarea exemplarelor florale în paginile unei cărți;
· Realizarea unor confetti florale care sunt biodegradabile;
· Împodobirea husei telefonului cu modele florale;
· Folosește-ți imaginația pentru a le înrăma și pentru a le agăța pe pereții casei tale.

Cu alte cuvinte, aceste aranjamente florale cu plante uscate nu se vor demoda niciodată, iar produsele noastre sunt, cu siguranță, potrivite pentru toate tipurile de ocazii la care ai putea participa. Avem experiența necesară pentru a veni cu cele mai grozave soluții și ne ridicăm întotdeauna la nivelul așteptărilor cu produsele pe care le comercializăm!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!