Accesorii nunta

Afiseaza: 1-24 din 49 produse

 Filtre

Accesorii pentru nuntă și botez


Dacă organizezi o nuntă sau un botez care va avea o mulțime de detalii unice, cu siguranță, îți dorești să iei în considerare și personalizarea florilor și a aranjamentelor. Cu toate acestea, în loc să îți bazezi mare parte din decizii doar pe culoarea și designul florilor, poți avea în vedere modul în care importanța și semnificația fiecărei flori poate influența evenimentul tău. Există o multitudine de metode pentru a aduce un plus de individualitate și a implica ceva cu adevărat unic în cadrul nunții, iar cu ajutorul nostru este mult mai simplu.

Conceptul de „limbaj” transmis prin aranjamente florale datează de milenii. În epoca victoriană, când cuvintele și gesturile nu erau suficiente pentru a transmite sentimente, oamenii au apelat la flori ca mijloc de comunicare. Crearea de buchete și piese centrale cu flori ale căror semnificații au o oarecare valoare pentru cupluri, este o tradiție romantică comună care este încă urmată de multe perechi în ziua de azi. Deși florile precum trandafirii sunt alegeri foarte populare, există mult mai multe flori cu caracteristici importante care ar trebui să fie luate în considerare. Desigur, noi îți recomandăm să acorzi o atenție desăvârșită și aspectelor ce țin de accesoriile pentru nuntă sau botez pentru că și acestea sunt la fel de importante.
 

Florile de pus în piept

Există mereu posibilitatea de a le oferi invitaților la nuntă o floare de pus în piept. Ține cont, însă, de câteva detalii. De exemplu, nu uita că florile purtate de doamne și domni sunt cu o nuanță sau două mai închise decât cele din buchetul miresei. Există, de asemenea, diverse tipuri de flori, precum florile sălbatice sau trandafirii pentru care poți opta chiar pe site-ul nostru. Totodată, dacă îți dorești ca aceste accesorii să se potrivească cu cele de pe masa de la restaurant, nu uita să alegi o variantă cât mai apropiată ca nuanță și model. Aceste flori de pus în piept pot avea aceeași schemă de culori ca și cele din buchetul de mireasă, însă florile în sine pot fi diferite.
 

Coronițele din flori pentru domnișoarele de onoare sau pentru mireasă

Există un motiv bun pentru care coronițele din flori devin din ce în ce mai populare în rândul mireselor. Când adaugi o coroană țesută din flori de sezon ca accesoriu pentru împletiturile sau șuvițele ondulate, frumusețea coafurii va înflori în mod instantaneu. În plus, aceste accesorii florale atrăgătoare sunt o modalitate garantată de a adăuga romantism aspectului tău pentru ziua cea mare și pot fi folosite în locul voalurilor, bentițelor sau diademelor. Nu contează care este tema evenimentului sau în ce perioadă a anului decizi să spui „Da”, o coroniță florală ar putea fi nota finală a ținutei tale de mireasă sau accesoriul perfect pentru a completa aspectul. De altfel, pot fi accesorii foarte drăguțe și pentru domnișoarele de onoare, pentru că vor marca în mod sigur eleganța, puritatea și frumusețea.

Pe site-ul nostru vei descoperi toate aceste accesorii de nuntă și multe altele, în așa fel încât să te bucuri de un eveniment bine organizat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!