Buchete de flori

Afiseaza: 1-24 din 191 produse

 Filtre

Buchete de flori


Nimic nu egalează un buchet de flori superb pe care îl oferi în momentul în care participi la un eveniment important. Pentru a alege un asemenea aranjament floral și pentru a aduce un zâmbet pe buzele cuiva drag nu trebuie decât să ții cont de câteva detalii. De la tipul de flori preferate și până la criterii ce țin de aspectul florilor, totul trebuie să fie atent selectat, în așa fel încât să fii sigur că nu dai greș. La noi pe site îți punem la dispoziție numeroase modele de buchete de flori, pentru diferite ocazii, care dincolo de frumusețea lor, sunt un prilej perfect prin care să îți demonstrezi afecțiunea față de cineva.
 

Buchete de flori pentru diverse evenimente

Nu trebuie neapărat să sărbătorești un eveniment special pentru a decide să oferi un buchet de flori unei persoane importante din viața ta. Cu toate acestea, există câteva clipe cheie în care petalele colorate sunt de nelipsit. De aceea, la noi vei găsi o multitudine de produse încărcate fie cu emoția unei cununii civile, a unei zile de naștere sau a unei nunți. Tot ce trebuie să faci este să te gândești bine la mesajul pe care vrei să îl transmiți prin florile alese și selectezi buchetul care îndeplinește toate criteriile. Mai mult decât atât, pentru că am putut observa cum gusturile depind foarte mult de persoană și de cerințele sale, aranjamentele noastre se împart în câteva categorii mari: buchete din plante uscate, din flori din foiță de săpun, flori criogenate sau flori din mătase.
 

Prospețime și frumusețe

Se spune adesea că pentru ca un buchet de flori să aibă rezultatul scontat, acesta trebuie să fie realizat neapărat din flori naturale. Din punctul nostru de vedere, însă, poți aduce bucurie în viața cuiva și printr-un aranjament format din plante din diverse materiale. Produsele pe care le creăm se apropie foarte mult de realitate, având și avantajul faptului că vor rezista mai mult în timp. Unele persoane își doresc să păstreze florile pe care le primesc, aspect care în cazul florilor naturale este mai greu. Dacă vei alege un buchet de flori de pe site, vei reuși să păstrezi cu tine momentul special pentru tot restul vieții.
 

Costuri foarte bune pentru buchete de flori nemuritoare

Criteriile ce țin de costuri sunt de multe ori cele decisive. În cazul florilor naturale ar trebui să ai în vedere faptul că acestea pot fi mai costisitoare, în timp ce produsele pe care ți le prezentăm noi sunt mult mai avantajoase din punct de vedere financiar. Cu o îngrijire atentă și oferindu-i minimul de atenție buchetul ales de tine, poate avea o durată de viață foarte lungă.
 

Buchete lucrate cu atenție și la cele mai mici detalii

Considerăm că un buchet perfect este, de fapt, rezultatul îmbinării ideale între nuanțe, texturi și simbolistică, aduse împreună de creativitatea floristului. De aceea, fiecare produs pe care îl poți alege de pe site este întruchiparea geometriei estetice de bun gust. Realizăm buchete care să fie potrivite pentru personalitatea, mesajul sau ideea pe care dorești să le transmiți.

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!