De ce să optezi pentru aranjamente din flori uscate pentru sezonul festiv

De ce să optezi pentru aranjamente din flori uscate pentru sezonul festiv
Pe măsură ce se apropie sezonul festiv, alegerea decorului devine prioritatea principală în ceea ce privește procesul de amenajare. În timp ce opțiunile tradiționale, precum florile naturale, sunt foarte populare, în acest sezon, noi îți recomandăm să iei în considerare o alegere mai puțin comună, dar la fel de uimitoare, cum ar fi aranjamentele florale uscate. Există numeroase motive pentru care să optezi pentru o asemenea variantă atunci când vine vorba despre designul interior. 
 

Opțiuni mult mai sustenabile

Aranjamentele din flori uscate sunt ecologice și durabile. Într-o epocă în care conștientizarea problemelor de mediu este crucială, putem contribui și noi prin reducerea deșeurilor. Spre deosebire de florile proaspete care se ofilesc și trebuie înlocuite la fiecare câteva zile, florile uscate pot rezista ani de zile dacă sunt îngrijite corespunzător, reducând la minimum nevoia de înlocuiri și deșeurile florale.
 

Au o rezistență mai mare și sunt mai durabile

Florile proaspete, deși sunt foarte frumoase, au o durată de viață limitată. Ele încep să se ofilească și își pierd strălucirea după câteva zile, în timp ce aranjamentele florale uscate pot rezista ani de zile, păstrându-și frumusețea și farmecul pentru perioade îndelungate. De asemenea, acestea sunt mai rezistente la factorii de mediu, cum ar fi temperatura și umiditatea, care pot deteriora florile proaspete.
 

Sunt mult mai eficiente din punct de vedere al raportului preț-calitate

Deși costul inițial al aranjamentelor florale uscate poate fi mai mare decât cel al florilor proaspete, costurile pe termen lung sunt semnificativ mai mici. Acestea au o durată de viață mai mare și nu va trebui să cheltui foarte mulți bani pentru a-ți reface decorațiunile florale la fiecare câteva zile, fiind astfel o alegere rentabilă pentru sezonul acesta.
 

Florile uscate sunt mult mai versatilitate

Aranjamentele oferă o versatilitate imensă și deschid numeroase posibilități creative, fiind disponibile într-o mare varietate de culori, forme și texturi și rămân intacte pentru o perioadă lungă de timp. Această diversitate îți permite să creezi modele unice, personalizate, care reflectă stilul individual și spiritul festiv.
 

Necesită o întreținere redusă

Florile uscate sunt mult mai ușor de întreținut în comparație cu omologii lor naturali. Acestea nu au nevoie de apă, temperatura potrivită sau tunderea regulată. Tot ce trebuie  să faci este să le ștergi rapid de praf din când în când, acesta fiind și motivul pentru care sunt o alegere perfectă pentru persoanele care doresc să se bucure de frumusețea florilor fără o întreținere îndelungată sau complicată.
 

Sunt perfecte pentru orice fel de anotimp

În timp ce florile proaspete sunt adesea dependente de sezonul în care înfloresc, cele uscate nu sunt legate de asemenea restricții. Te poți bucura de orice floare în orice moment al anului, ceea ce îți permite să-ți proiectezi decorul festiv fără limitări.
 

Nu implică riscuri din punct de vedere al alergiilor

Pentru cei predispuși la alergii, sezonul festiv cu flori proaspete poate fi un moment dificil. Aranjamentele cu flori uscate oferă o alternativă excelentă, deoarece sunt mai puțin susceptibile în a declanșa alergii, astfel încât, decorațiunile tale festive să fie plăcute pentru toată lumea.

Începe sezonul festiv așa cum se cuvine cu decorațiuni și aranjamente de flori uscate de la Eventissimi și amanajează-ți spațiul așa cum îți dorești! Mai mult, vei putea alege dintr-o varietate de produse personalizate, perfecte pentru a-ți îndeplini toate dorințele estetice.
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!