Cele mai potrivite cadouri de Valentine's Day pentru ea

Cele mai potrivite cadouri de Valentine's Day pentru ea
Având în vedere faptul că se apropie una din cele mai speciale date care marchează celebrarea iubirii, respectiv 14 Februarie, însemnând Ziua Îndrăgostiților, la Eventissimi ți-am pregătit cele mai interesante idei de cadou pentru ea. Alegând din oferta noastră, nu prea ai avea cum să dai greș, oricât de pretențioasă ar fi iubita ta, iar asta pentru că avem de toate pentru toți, cadouri simple, simbolice, precum și aranjamente complexe, impunătoare prin aspectul pe care îl au. Dacă ți-am stârnit interesul și ai vrea să afli mai multe despre produsele noastre, precum și despre modalitatea de a le comanda, citește articolul pe care ți l-am pregătit.
 

Optează pentru un tablou floral personalizabil în ramă

Dacă vrei să îți surprinzi jumătatea cu un cadou unic, poți alege această opțiune. Fie că vrei ca fotografia să fie cu voi doi, fie doar pentru ea, cert este că o vei impresiona fără doar și poate. Femeile adoră tablourile, mai ales cele în care se regăsesc, iar dacă acesta este chiar unul personalizat, poți să spui că totul ți-a mers ca pe roate.
 

Comandă un buchet de flori personalizabil din plante uscate roz

Pe de altă parte, dacă vrei să o impresionezi mai mult decât cu un tablou, poți să alegi buchetul din flori nemuritoare, personalizabil în diverse culori, perfect pentru ea. Avem o multitudine de variante de nuanțe colorate, elegante și fine, iar dacă știi că îi plac florile, iată cum poți să o surprinzi:

Tablou cu flori naturale criogenate și frunze fosilizate
O altă idee pe care poți să o iei în calcul este și aceea de a te orienta spre un tablou care poate fi pus în mobila din living sau chiar pe perete, acesta având flori naturale criogenate și frunze fosilizate. Bogat și plin de culoare, acest tip de ilustrație conferă un aspect elegant și verde camerei în care se află, făcând totul să pară mult mai viu colorat.

Aranjament floral tip copăcel
Dacă rămânem tot la ideea de decoruri pentru living sau orice altă încăpere a casei, îți poți surprinde iubita cu un aranjament floral în formă de copăcel, ce măsoară câțiva centimentri și care nu poate fi trecut cu vederea de oaspeții care vor poposi în casa voastră. Mai mult decât atât, fiind realizat din licheni naturali stabilizați și plante naturale, acesta va rezista o lungă perioadă de timp, fără să necesite îngrijire specială.
 

Eventissimi te ajută să o surprinzi în cele mai importante momente

Unele femei pot fi greu de impresionat, însă secretul nu este să te dai peste cap găsind tot felul de idei ingenioase, ci să te gândești ce anume îi place să primească de regulă. Astfel, majoritatea femeilor adoră să primească flori, iar dacă acestea vin din partea unor persoane dragi pentru ele, cadoul capătă o însemnătate și mai mare. Alege aranjamente florale de la Eventissimi și fă-o să zâmbească în orice moment al vieții voastre împreună, dar mai ales în una din cele mai importante zile din an, de Valentine’s Day!
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!