Cele mai populare flori criogenate pentru un eveniment de toamnă

Cele mai populare flori criogenate pentru un eveniment de toamnă
Florile criogenate sunt o modalitate inovatoare prin care poți adăuga o notă de eleganță și farmec în cadrul oricărui eveniment de toamnă. Aceste decorațiuni elementare sunt disponibile într-o mare varietate de forme, dimensiuni și culori și sunt perfecte pentru a fi încorporate în diverse aranjamente, iar cele mai populare dintre ele, în special pentru toamnă, sunt panseluțele, trandafirii, violetele și crizantemele.
 

Panseluțe

Panseluțele sunt alegerea perfectă pentru un eveniment care are loc toamna târziu, deoarece continuă să înflorească chiar și în lunile reci. Când sunt criogenate, își păstrează culorile vibrante care variază de la mov, albastru, galben și chiar roșu sau alb. Pot fi folosite în piesele centrale de masă, aranjate în boluri sau borcane de sticlă pentru o expunere atrăgătoare, ori pot fi așezate individual în farfurii, pentru a crea un decor cu adevărat special.
 

Trandafiri

Având în vedere eleganța lor atemporală, aceștia sunt o alegere populară pentru multe evenimente și de exemplu toamna, trandafirii roșii, portocalii și galbeni reflectă frumos culorile sezonului. Trandafirii criogenați pot fi folosiți pentru a împodobi prăjituri, cupcakes sau chiar cocktailuri. De asemenea, aceștia sunt ideali pentru a fi introduși în decorul sălii în care are loc evenimentul.
 

Violete

Petalele lor delicate arată mult mai rafinat și mai elegant atunci când sunt criogenate. Acestea pot fi aranjate pe o planșă pentru o notă de fantezie sau pot fi folosite pentru a decora prăjituri inspirate de toamnă.
 

Griciorei

Cu culori vii precum galben, roz, roșu și alb, aceste flori pot completa orice schemă de culori de toamnă și pot fi folosite pentru a adăuga un plus de culoare unei tarte cu ganache de ciocolată sau pentru a reînvia orice preparat cu aspect fad sau prea plictisitor.
 

Crizanteme

Această floare clasică de toamnă nu avea cum să lipsească din topul preferatelor, datorită modelelor complexe și a culorilor lor sublime. Nuanțele tomnatice de la ruginiu la auriu și roșu puternic sunt perfecte pentru orice eveniment de toamnă. Ele pot fi folosite ca decor pentru un tort spectaculos sau chiar ca piesă centrală atunci când sunt aranjate într-un bol jos, de sticlă.

Pentru a crea aranjamente și mai deosebite, poți lua în considerare combinarea diferitelor tipuri de flori criogenate. De exemplu, o piesă centrală pentru un eveniment care îmbină panseluțe, trandafiri și crizanteme va avea o varietate de culori și forme, adăugând interes vizual evenimentului. Cheia este să alegi flori care să se potrivească cu schema de culori și cu stilul tău personal și să folosești în mod creativ opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crea cel mai special decor posibil.

La Eventissimi poți descoperi o sumedenie de opțiuni potrivite pentru cerințele și dorințele celor mai pretențioși clienți, astfel încât, suntem siguri că vei găsi și ceva pe placul tău. Important este să vii cu o notă memorabilă de culoare și să te lași purtat de influențele cromatice ale acestui anotimp de poveste! Descoperă aranjamente din flori criogenate care te vor cuceri instant!
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!