Cele mai populare accesorii florale pentru nuntă?

Cele mai populare accesorii florale pentru nuntă?
Te afli printre cei care urmează să aibă nunta anul acesta și ești în căutare de flori pentru frumosul și mult așteptatul eveniment? Alege să îți comanzi toate accesoriile de care ai nevoie de la Eventissimi, magazinul online în care vei găsi o multitudine de produse care pot să completeze ziua nunții. Bineînțeles, poți chiar să îți faci buchetul de mireasa cu flori din categoria celor care pot fi încadrate aici, printre care putem menționa trandafiri din săpun, orhidee sau chiar bujori. O multitudine de modele interesante te așteaptă, așa că poți comanda oricând!
 

Coroana dinaintea nunții

Există zone în care se obișnuiește ca înainte de ziua nunții se să organizeze așa-zisa seara a „coroanei” când invitații mirelui și ai miresei se strâng pentru a realiza coroana de flori care va fi pusă la intrare în casa celor care urmează să își unească destinele. Dacă ești și tu adepta/adeptul acestei tradiții și vrei ca momentul să rămână unul cu adevărat memorabil și să îți amintești cu drag de el, alege să faci coroana pentru nuntă cu flori de săpun și uscate de la Eventissimi.
 

Flori pentru invitați

Se pare că, de asemenea, încă se mai practică dăruirea de flori invitaților care iau parte la nuntă. Astfel, dacă vrei ca invitații tăi să se bucure de flori care să le încânte privirea, dar și mirosul, alege florile din săpun ca accesoriu floral pentru nuntă.
 

Ornamente personalizate pentru mesele invitaților

Dacă înainte de a ajunge la restaurant dorești să le oferi o masă invitaților, cu bucate tradiționale, merită să îți îndrepți atenția către aranjamentele noastre florale pentru un plus de efect. Eleganța acestora vor face ca totul să fie mult mai aspectuos decât o masă simplă cu câteva farfurii și pahare.
 

Brățări florale pentru domnișoarele de onoare

În ultimii ani, se obișnuiește ca miresele să ofere drept mărturie și cadou pentru domnișoarele de onoare brățări din flori nemuritoare sau naturale. Dacă dorești ca această mărturie să rămână o amintire preț de câțiva ani pentru domnișoarele tale de onoare, alege să comanzi flori din săpun de la Eventissimi, pentru a crea brățări unice. Nu doar că le vei surprinde, însă le vei da posibilitatea să își aducă aminte cu drag de evenimentul la care au luat parte.
 

Comandă-ți chiar azi accesoriile de care ai nevoie

Eventissimi îți pune la dispoziție ceea ce este necesar pentru cel mai frumos eveniment din viață. Așa că tot ceea ce ai de făcut este intri pe site-ul nostru și să alegi produsele de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit evenimentul pe care îl aștepți cu nerăbdare. Dacă vrei ca totul să fie perfect în ziua nunții, atunci comandă chiar azi de la Eventissimi accesorii de nuntă sau botez, beneficiind de prețuri foarte bune, dar și de calitate superioară pentru toate categoriile de produse pe care le alegi.

Eventissimi este alături de tine în cele mai frumoase momente din viață oferind produsele necesare cu care să completezi orice eveniment de neuitat pe care îl organizezi!
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!