Ce flori poate conține buchetul de nașă?

Ce flori poate conține buchetul de nașă?
Nașa de cununie are o poziție unică în cadrul unei familii nou-formate, fiind persoana la care vei merge ori de câte ori vei avea nevoie de sfaturi și, desigur, un model de urmat. Dragostea și îndrumarea ei sunt de neclintit, motiv pentru care merită un buchet atent realizat care să reflecte respectul pe care i-l porți. Există, așadar, numeroase flori din care poți alege să compui un buchet excepțional, astfel încât să transmiți mesajul pe care ți-l dorești.
 

Trandafiri

Trandafirii sunt flori faimoase care reprezintă dragostea și afecțiunea, dar dincolo de clasicul trandafir roșu, o multitudine de culori poartă semnificații diferite. Trandafirii galbeni semnifică prietenia și bucuria, motiv pentru care sunt o alegere minunată pentru o nașă care este și o prietenă apropiată. Trandafirii roz denotă recunoștință și apreciere, fiind perfecți pentru a-ți exprima mulțumirile pentru dragostea și îndrumarea nașei tale.
 

Garoafe

Cu petalele lor încrețite și parfumul dulce, sunt flori care simbolizează dragostea și admirația. O garoafă roz exprimă în special recunoștință, motiv pentru care este un accesoriu excelent pentru buchetul unei nașe. În plus, garoafele sunt rezistente și de lungă durată, la fel ca relația dintre nași și fini.
 

Orhidee

Cunoscute pentru frumusețea lor exotică, orhideele exprimă puterea, dragostea și frumusețea, iar datorită formei lor elegante, sunt un adaos perfect pentru buchetul unei nașe. Ele încapsulează grația, puterea și rolul unic al unei acesteia în viața ta.
 

Crinii

Crinii, în special cei albi, simbolizează puritatea și inocența. Sunt adesea asociați cu maternitatea și ar putea exprima dragostea pură, platonică, pe care o oferă o nașă. În plus, crinii au un aspect de-a dreptul fantastic, fiind puncte excelente într-un buchet format din mai multe tipuri de plante.
 

Hortensii

Hortensiile sunt un simbol al emoțiilor sincere, al recunoștinței și al înțelegerii. Florile lor mari, rotunde, vin într-o gamă de culori răpitoare de la albastru și roz și până la violet, fiind astfel o alegere estetică plăcută pentru un buchet de nașă.
 

Crizanteme

Acestea sunt considerate simboluri ale longevității și bucuriei și sunt adesea văzute ca un semn al soarelui, aducând lumină și fericire în viața destinatarului. O nașă care aduce bucurie și lumină în viața ta merită un buchet plin de aceste flori vesele.
 

Flori de nu-mă-uita

Deși sunt mici ca dimensiune, florile de nu-mă-uita au o semnificație măreață, fiind simboluri  ale iubirii adevărate și al amintirilor. Includerea acestora în buchetul nașei tale transmite faptul că nu vei uita niciodată impactul pe care îl are în viața ta.
 

Margarete

Margaretele sunt simboluri universal recunoscute ale inocenței și purității, fiind, de asemenea,  asociate și cu loialitatea. Aceste sentimente rezonează foarte bine cu relația nașă-fină, și de aceea le poți include fără probleme în orice buchet de nașă.

Dacă nu știi însă pentru ce variantă din cele de mai sus să optezi, la Eventissimi găsești toate opțiunile posibile, pornind de la cele mai complexe și până la cele mai simple. Elegant și rafinate, aceste buchete de flori trebuie să exprime relația strânsă pe care dorești să o creezi cu nașa ta!
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!