Ce fel de aranjamente poți face cu licheni stabilizați?

Ce fel de aranjamente poți face cu licheni stabilizați?

Ești în căutarea unei metode prin care să adaugi personalitate unui spațiu din casa ta și încă nu ai găsit soluția potrivită? Cu siguranță un aranjament cu licheni stabilizați se va încadra perfect în cerințele tale estetice și practice, pentru că adaugă naturalețe, fără să necesite întreținere regulată.

 

Piese de decor pentru pereți

Lichenii stabilizați pot fi folosiți pentru a crea o piesă de artă murală deosebită pentru pereții casei tale. O opțiune excelentă este de a crea o compoziție care să semene cu un peisaj sau cu arta abstractă. Poți folosi specii diferite pentru a obține o varietate de culori și texturi. Lichenii pot fi fixați pe un panou plat, eventual înrămat pentru un aspect mai curat. Agățarea pe perete a acestei frumuseți naturale și conservate nu numai că îți oferă o notă estetică unică, dar îți și conectează spațiul interior cu influențele liniștitoare ale naturii.
 

Aranjamente pentru terariu

Plantele stabilizate aduc o textură interesantă și o culoare vibrantă oricărui aranjament de terariu. În funcție de designul și dimensiunea terariului, poți opta pentru peisaje în miniatură sau grădini de zâne cu pietre acoperite de licheni, figurine mici și alte elemente naturale, cum ar fi mușchii și ferigile mici.
 

Piese centrale pentru masă

Lichenii stabilizați pot fi folosiți pentru a crea piese centrale, pentru că aceștia pot fi aranjați cu ușurință în vaze sau boluri mari de sticlă, alături de câteva pietre, flori uscate și crenguțe. Poți chiar crea o compoziție în jurul unei lumânări, căci nuanța verde naturală a lichenilor oferă o senzație de conectare cu natura și de relaxare.
 

Aranjamente sculpturale

Aceste plante pot fi utilizate pentru a forma sculpturi 3D creative, ce adaugă o notă de fantezie spațiului tău. Dacă vei opta pentru utilizarea unui substrat precum polistirenul sau dacă vei alege să plasezi sârmă ca bază, atunci vei putea aranja și lipi lichenii în orice formă preferi - animale, sfere, forme abstracte și așa mai departe. Aceste sculpturi pot fi folosite ca decorațiuni unice pentru casă sau grădină și sunt perfecte pentru a modifica aspectul oricărui spațiu.
 

Decorațiuni de sărbători

De exemplu, în timpul Crăciunului, aceste plante pot fi folosite pentru a crea o coronițe naturale sau ca parte a decorațiunilor pentru brad. Pinii acoperiți cu licheni pot servi ca ornamente rustice sau ca exponate pentru masă. Pentru Halloween, lichenii pot avea un efect înfricoșător, îmbătrânit, pe dovleci sau în aranjamentele de masă. Tot ce trebuie să faci este să îți lași imaginația să zboare și în mod sigur vei obține unele dintre cele mai interesante și speciale aranjamente.

Un element important este să alegi acele decorațiuni care sunt speciale pentru tine și care pot schimba în totalitate modul în care arată casa ta. Aceste accesorii sunt pete de culoare fantastice, care adaugă eleganță și rafinament în fiecare încăpere în care sunt plasate, așa că nu ezitați în a vă achiziționa unul. La Eventissimi poți descoperi numeroase decorațiuni din licheni care să îți încânte privirile din toate punctele de vedere.
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!