5 motive pentru a alege buchete cu flori criogenate

5 motive pentru a alege buchete cu flori criogenate
Dacă vrei să oferi cadou cuiva drag un buchet de flori pe care să nu-l uite niciodată și care să îi rămână o amintire plăcută o lungă perioadă de timp, atunci ar trebui să îți îndrepți atenția către florile criogenate. În cazul în care nu ai auzit nimic despre ele până acum, dar ai fi curios să afli despre ce este vorba, îți propunem să citești articolul pe care ți l-am pregătit și îți vom oferi toate clarificările de care ai nevoie pentru a fi la curent cu noile metode de a-i surprinde pe cei dragi.

Păstrează frumusețea florilor naturale

Unul din primele aspecte de care ar trebui să ții cont în momentul în care alegi să cumperi flori criogenate este faptul că acestea sunt naturale. De fapt, probabil că acesta este unul din detaliile care te interesează, și anume ca florile să țină o perioadă cât mai lungă de timp. Cu alte cuvinte, dacă vei opta pentru florile criogenate, află că sunt cu adevărat rezistente, astfel încât să te poți bucura cât mai mult timp de finețea și aspectul lor. Dacă în cazul florilor naturale vorbim despre o rezistență de doar câteva zile, află că florile criogenate pot fi la fel de frumoase chiar și 10 ani.

Florile criogenate sunt mult mai practice

Dincolo de faptul că poți să surprinzi pe oricine cu un buchet de flori criogenate sau cu un aranjament, trebuie să ții cont și de faptul că aceste tipuri de flori sunt ușor de folosit ca decor în propria casă. Concret, imediat ce le-ai oferit cadou, persoana care le-a primit se poate bucura de un nou aranjament floral în living sau în orice altă încăpere unde era nevoie de un plus de culoare și de aspect.

Arată excelent

Un alt atribut pe care îl au florile criogenate este acela legat de aspectul lor. Nu doar că sunt extrem de rezistente, dar, dacă vei alege și tu să cumperi în viitor un astfel de aranjament floral, îți vei da seama cu ușurință că poți să îl folosești într-o mulțime de contexte, inclusiv la evenimente private.

Un cadou ideal

Și dacă tot am pomenit de faptul că sunt foarte versatile buchetele de flori criogenate, merită să precizăm că pot fi oferite drept cadou cuiva drag, mai ales dacă persoana respectivă iubește tot ceea ce înseamnă natură și frumos. Deci, iată o idee de cadou perfectă pe care poți să o pui în aplicare chiar luna aceasta, de Valentine’s Day.

Au prețuri foarte bune

Un alt beneficiu pe care îl aduce achiziționarea unor buchete de flori criogenate se referă chiar la prețul lor. Dacă ne raportăm la cât sunt de rezistente, îți vei da seama că nu este deloc o sumă mare și, cu siguranță, merită investiția în astfel de buchete și aranjamente aproape nemuritoare.
Cumpără chiar acum un buchet de flori uscate și criogenate de la Eventissimi și vei face fericită o persoană dragă din viața ta!
 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0726925779 vanzari@eventissimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!