Flori

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Culoare: Alb / Rosu ×

Flori


Practica de a oferi cuiva flori ca un semn de apreciere este una perpetuată și prețuită de-a lungul întregii istorii. Din zorii timpurilor, una dintre cele mai populare opțiuni pentru cadouri a fost un buchet de flori. Aceasta reprezintă metoda ideală de a face ziua cuiva mai bună, florile fiind un cadou care poate fi prezentat în orice perioadă a anului și din orice motiv. Semnificații multiple pot fi comunicate prin aranjamentul buchetelor de flori, precum și prin culoarea și varietatea de plante din care acestea sunt formate. Cu toate acestea, astăzi răspundem unei întrebări care poate este în mintea tuturor, și anume „De ce oferim flori?”. Este esențial să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, iar dăruitul este, cu certitudine, una dintre ele.
 

Pentru a exprima sentimentele

Cel mai important motiv pentru care oferim flori pe post de cadouri este stabilirea unei conexiuni. Nu contează dacă încerci să exprimi dragoste, bucurie, admirație, recunoștință, simpatie sau scuze; prezentarea florilor este o modalitate rafinată de a transmite chiar și cele mai profunde emoții. Se consideră că nu există un obicei care să aibă mai mult succes în transmiterea sentimentelor decât practica de a trimite cuiva un buchet de flori inspirat din personalitatea sa.
 

Fericire imediată

Satisfacția instantanee pe care o experimentezi este unul dintre cele mai mari avantaje. Chiar și pentru cel care dăruiește, sentimentele de încântare sunt neprețuite. Acest impuls de fericire care este comunicat prin flori indică o adevărată încântare și mulțumire, determinând zâmbete chiar și pe fețele celor mai supărate persoane. După ce primim flori, avem parte de mai puține sentimente de anxietate, agitație și depresie, potrivit cercetărilor. Prin urmare, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că a oferi cuiva un buchet de flori ar putea duce la sentimente de plăcere și mulțumire sufletească.
 

Pentru a trezi simțul estetic

Impactul estetic al florilor continuă să aibă efect mult timp după ce cadoul a fost prezentat. Atunci când sunt încorporate în designul interior al casei, acestea au potențialul de a crea un punct de focalizare. Uscarea florilor poate oferi rezultate frumoase din punct de vedere estetic chiar și după ce acestea au murit. Pe de altă parte, noi îți oferim cele mai bune alternative pentru a uita complet de îngrijirea florilor, dar și pentru a obține același efect estetic de poveste. Un buchet de flori din mătase sau de flori criogenate poate determina aceleași rezultate, doar că pentru o perioadă mult mai lungă de timp.
 

Ideale pentru a stimula mai multe conexiuni personale

Dăruirea unui aranjament de flori a fost întotdeauna o artă, iar prezentarea sa sub formă de cadou nu face excepție de la această regulă. Cu ajutorul unui asemenea buchet de flori, cu rezistență demonstrată în timp, vei putea crea o relație specială cu cel care primește și te vei bucura de recunoștință din partea destinatarului pentru totdeauna. Nu ezita să rămâi în inima, mintea și amintirea celor dragi cu un cadou făcut din suflet, care nu numai că le va completa casa, dar le va întregi și personalitatea.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!